Nooit meer hoefijzers

Ik heb een dravende merrie die een traan heeft opgelopen door een fout van een smid. De strijkijzers kwamen los. Ze had ook sterke geforceerde hoeven met een geatrofieerde kikker. De afmetingen waren 11 cm x 14 cm. Ze liep erg onvast, had waarschijnlijk geen gevoel in haar hoeven

Het aanhangsel: Sinds oktober 2020 loopt ze afwisselend op blote voeten en met Goodsmith op alle 4 de hoeven.
Ik doe nu alles zelf, ik vind haar makkelijk om mee te werken.

Loopgedrag: Het paard is een ander mens, vastberaden en goed op de hoef. Ik rijd jacht- en endurance-ritten en ben blij met hun ontwikkeling

In het begin waren er ook tegenslagen, totdat ik het aanpassen en bewerken beter onder de knie kreeg.
Conclusie? Geen ijzer meer!

Ein Pferdehuf mit EisenbeschlagEin Pferdehuf mit Klebebeschlag von Goodsmith